Bolets farcits
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ramet de julivert
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 600 g de bolets de la mateixa mida (al voltant de 20 unitats)
- 20 g de mantega
- 100 g de formatge ratllat (Emmental o Gruyère)
- 4 cullerades de crème agre
- Sal
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Renta el julivert, asseca i talla a trossos grans.
Pela la ceba i l'all i pica finament.
Neteja els bolets, separa les tiges i talla-las a cuadrets petits. Reserva els casquets
En una paella, fon la mantega i fregeix la ceba, el gra d'all, el julivert i les tiges i saltejar el conjunt 5 minuts.
Treu-lo del foc i deixa que es refredi una mica.
Afegeix 3 cullerades de formatge ratllat i la crema agra a la salsa de bolets i remena bé
Assaona vigorosament amb sal i pebre blanc.
Sala lleugerament l'interior dels casquets dels bolets.
Amb una cullereta omple amb la massa de bolets els caps dels xampinyons.
Col·loca els casquets dels bolets a una font de forn greixada o sobre un paper de forn i escampa la resta de formatge ratllat pel damunt.
Col·loca en el forn preescalfat amunt i avall a 200 graus (forn d'aire a 180 graus)durant aproximadament uns 20 minuts i serveix.
Notes
Aquest plat de xampinyons serveix-lo amb bagguette, ciabata, torrades o pa blanc i un bon vi blanc sec
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.