Bolets farcits

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ramet de julivert
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 600 g de bolets de la mateixa mida (al voltant de 20 unitats)
  • 20 g de mantega
  • 100 g de formatge ratllat (Emmental o Gruyère)
  • 4 cullerades de crème agre
  • Sal
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Renta el julivert, asseca i talla a trossos grans.
Pela la ceba i l'all i pica finament.
Neteja els bolets, separa les tiges i talla-las a cuadrets petits. Reserva els casquets
En una paella, fon la mantega i fregeix la ceba, el gra d'all, el julivert i les tiges i saltejar el conjunt 5 minuts.
Treu-lo del foc i deixa que es refredi una mica.
Afegeix 3 cullerades de formatge ratllat i la crema agra a la salsa de bolets i remena bé
Assaona vigorosament amb sal i pebre blanc.
Sala lleugerament l'interior dels casquets dels bolets.
Amb una cullereta omple amb la massa de bolets els caps dels xampinyons.
Col·loca els casquets dels bolets a una font de forn greixada o sobre un paper de forn i escampa la resta de formatge ratllat pel damunt.
Col·loca en el forn preescalfat amunt i avall a 200 graus (forn d'aire a 180 graus)durant aproximadament uns 20 minuts i serveix.

Notes

Aquest plat de xampinyons serveix-lo amb bagguette, ciabata, torrades o pa blanc i un bon vi blanc sec


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1657 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: