Amanida de pasta d'espirals de colors amb salsa de iogurt
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de pasta (espirals de color)
- 1 llauna petita de blat de moro (200 g)
- 1 llauna petita. de pastanagues (200 g)
- 1 llauna petita de pèsols en conserva (200 g)
- 1 pebrot vermell
- 1 paquet de 250 grams de pernil cuit tallat a daus
- 6-8 cogombres (petits cogombres en un flascó)
- 1 a 2 ampolles de salses per a amanides (al iogurt)
- cebe tendre o cibolet
Espècies (tot molt):
- curri,
- Pebre vermell dolç
- Pebre Negre i
- Sal
4 racions
Elaboració
Cuina com de costum fins que la pasta estiguin al dente.
Mentre es cuina la pasta, posa el blat de moro i els pèsols en un bol gran.
Afegeix al bol de blat de moro i pèsols, les pastanagues, el pernil, el pebrot i cogombres tot tallat a trossos petits.
Mescla al conjunt la pasta cuita i refredada, la ceba tendre o cibolet i la salsa per amanides, assaona amb sal i pebre, curri i el pebre vermell. Remena tot bé
Aquesta recepta es pot servir encara tèbia
Si l'amanida s'ha refredat i a absorbit la salsa se'n pot afegir un xic mes.
Si t'agrada l'all, pots afegir all en pols, li dona un sabor mol agradable
Notes
Salsa de iogurt per a amanides ..
Si no vols comprar salsa's prepara-das, las pots prepara tu mateixa
• 1 tassa de iogurt natural
• Suc d'una llimona
• 2 cullerades d'oli d'oliva
• 1 cullerada de sal
• 1/2 cullereta de pebre
• 1-2 grans d'all picats
El procediment per preparar aquest plat és realment simple.
L'únic que has de fer és combinar tots els ingredients i barrejar molt bé.
Després deixa refredar i ja estarà llest per servir amb la teva amanida ..
Pots afegir, si vols, alguns trossos de ceba fresca picada encara que, clar, dependrà de quins ingredients tingui la amanida que banyaràs amb aquesta salsa de iogurt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1631 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.