Pasta amb Pesto primaveral

Ingredients

Pesto:

  • 1 manat de julivert de fulla plana
  • 1 grapat de espinacs
  • 4 fulles de agrella
  • 1 gra d'all
  • 1 llimona, una mica de ratlladura
  • 3 cullerades de pinyons
  • 3 cullerades de formatge Sbrinz
  • 1 dl d'oli de colza
  • ¼ cullereta de sal
  • Pebre
  • 500 grams de pasta
  • ½ manat de raves,
  • Sbrinz ratllat, per empolvorar

4 racions

Elaboració

Pesto:

Barreja tots els ingredients i pica finament, incloent els pinyons, amb la picadora o amb el morter a mà, afegeix el formatge sbrinz i l'oli i assaona al gust per donar-li sabor.
Cou la pasta en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente. Afegeix els raves en l'últim minut i cou breument, escorre el conjunt i barreja amb el pesto.
Serveix la pasta amb plats de sopa prèviament escalfats i escampa el formatge sbrinz pel damunt.

Notes

En lloc de formatge suis Sbrins pots fer servir un manxego curat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

726 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: