Terrina de Pebrot

Ingredients

  • 1 pebrot vermell
  • 1 cullerada d’oli d'oliva
  • 3 ous
  • 150 g de iogurt grec
  • 1 cullerada de mostassa picant
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Prees calfa el forn a 190 ° C.
Talla el pebrot en dues meitats, treu les llavors i la pell blanca, talla en cubs petits
Ofega durant uns minuts en oli, a foc lent, sense que agafi color.
Bat els ous, el iogurt, la mostassa, la sal i el pebre, afegeix el pebre vermell i barreja be
Col·loca la barreja en un petit motlle de terrina ben untat amb mantega,
En una cassola amb aigua bullint col·loca la terrina i enforna durant uns 45 minuts
Un cop cuita, espera que es refredi per treure del motlle


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1007 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: