Canelons a la bolonyesa

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 150 grams de formatge mozzarella tallat a daus molt petits
  • 50 grams de mantega
  • 400 grams de carn de vedella
  • 200 grams de carn de porc
  • 1 tros d'api blanc pelat i picat fi
  • 50 grams de xampinyons nets i picats fins
  • 1 got de xerès
  • Sal i pebre al gust

4 racions

Elaboració

En una cassola ofega els xampinyons amb la mantega durant 10 minuts i despres afegeix l'api
Quan estigui tou afegeix el xerès i espera que s'evapori, després incorpora la carn i deixa coure durant 25 minuts
Tritura tot ben fi, afegeix la mozzarella, barreja bé i omple els canelons
Cobreix amb salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1008 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: