Canelons de l'hort

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de pernil dolç.
  • 200 grams de carn de porc.
  • 2 enciams.
  • 1 manat de créixens.
  • Molla de pa mullada en llet.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli calent rostir la carn i el pernil, un cop llest triturar tot.
Afegeix prèviament escaldats, l'enciam i els créixens, tot picat fi, i després barreja la molla de pa escorreguda i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel i formatge ratllat per sobre.
Gratina i serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: