Canelons amb Col

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de carn de porc rostida i picada.
  • 200 grams de carn de vedella rostida i picada.
  • 1 col arrissada petita bullida.
  • 1 gra d'all picat.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 20 grams de mantega.
  • Una mica de romaní en pols.
  • Sàlvia.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega amb una mica de mantega la col, prèviament bullida, i l'all picat.
Afegeix la carn picada, el formatge parmesà, la sàlvia, la sal, el pebre, la nou moscada i el romaní.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, empolvora amb formatge ratllat i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: