Cake d’amaretti amb guindes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per a 1 llauna de cake de 25 cm de longitud, en sortiran prop de 20 peces
  • 80 g de galetes “amaretti“ toves
  • 150 g de Guindes de pot
  • 200 g de mantega, estovada
  • 120 g de sucre
  • ¼ de culleradeta d’extracte d'ametlles amargues
  • 1 mica de sal
  • 3 ous
  • 50 g d'ametlles pelades i moltes
  • 200 g de farina
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 culleradetas de sucre en pols

5 racions

Elaboració

Pre escalfa el forn a 180 graus.
Folre el motlle amb paper d'enfornar.
Talla els “amaretti" en daus.
Escórre bé les cireres en un colador.
Barreja la mantega, el sucre, l'extracte d'ametlles amb un batedor, durant uns minuts fins a obtenir una massa brillant.
Afegeix els ous un per un.
Barreja les ametlles, la farina i el llevat en pols i afegeix a la barreja de farina, 50 g de “Amaretti” i barreja bé
Aboca la pasta en el motlle de cake preparat.
Barreja 1 culleradeta de sucre en pols amb la resta de “amaretti” i reparteix amb les cireres al damunt del pastís.
Cou el pastís al mig del forn uns 45 a 55 minuts.
Per saber si esta fet, fes la prova amb l’agulla
Deixa reposar el cake en la forma, durant 10 minuts, a continuació, retira de la forma i deixa refredar sobre una reixeta.
Per servir el pastis, empolvora amb el sucre en pols restant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1299 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: