Risotto amb Gorgonzola i Gambetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g d’arròs per Risotto
  • Vi blanc sec
  • 1 litre i 1/2 de brou de verdures
  • 50 g de mantega
  • Gambes pelades
  • Ceba
  • Oli
  • 200 g Gorgonzola suau
  • 50 g Gorgonzola fort

4 racions

Elaboració

Sofregeix lleugerament en una cassola la ceba i la mantega.
A continuació, afegeix l'arròs, deixa ofegar durant uns 2 minuts i agrega un got de vi blanc.
Deixa que el vi s'evapori i aboca una mica de brou de verdures cada vegada que l’arròs lagí absorbit, remena sovint.
Mentrestant, en una altra cassola amb oli, salta les gambetes, aboca el vi blanc i afegeix part del Gorgonzola suau i part del picant, cou a foc lent i remou fins a obtenir una crema.
Barreja aquesta crema amb el rest dels formatges Gorgonzola i barreja, el conjunt, en l'arròs, cobreix la cassola i deixa descansar aquest plat 1 minut.
Per ultim regira el risotto suaument i serveix de seguida en plats calents.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

526 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!