Risotto amb Gorgonzola i Gambetes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g d’arròs per Risotto
- Vi blanc sec
- 1 litre i 1/2 de brou de verdures
- 50 g de mantega
- Gambes pelades
- Ceba
- Oli
- 200 g Gorgonzola suau
- 50 g Gorgonzola fort
4 racions
Elaboració
Sofregeix lleugerament en una cassola la ceba i la mantega.
A continuació, afegeix l'arròs, deixa ofegar durant uns 2 minuts i agrega un got de vi blanc.
Deixa que el vi s'evapori i aboca una mica de brou de verdures cada vegada que l’arròs lagí absorbit, remena sovint.
Mentrestant, en una altra cassola amb oli, salta les gambetes, aboca el vi blanc i afegeix part del Gorgonzola suau i part del picant, cou a foc lent i remou fins a obtenir una crema.
Barreja aquesta crema amb el rest dels formatges Gorgonzola i barreja, el conjunt, en l'arròs, cobreix la cassola i deixa descansar aquest plat 1 minut.
Per ultim regira el risotto suaument i serveix de seguida en plats calents.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1010 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c