Risotto a la Llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 300 g d'arròs per risotto
  • Sal
  • 3 dl de crema
  • 1 llimona
  • 3 ous frescos
  • 1,5 litres de brou de verdures
  • 75 g de formatge parmesà
  • Una branqueta d'alfàbrega
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina l’arròs 15-18 minuts fins que estigui al dente en aigua amb sal i deixa escorre.
Bat la meitat de la crema fins que sigui ben esponjosa.
Ratlla finament la pell de llimona i prémer la fruita.
Barreja en una cassola, els ous, la crema restant, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura de llimona i el suc espremut.
Afegeix l'arròs.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles de les tiges de l'alfàbrega
Refina l'arròs amb la crema batuda i l'alfàbrega, assaona amb sal i pebre al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1636 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: