Postres amb Raïm

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de raïm sense llavor
  • 100 g de sucre
  • 1 paquet de sucre de vainilla
  • 250 g de quark baix en greix
  • 250 g de crema batuda
  • 250 g de mascarpone
  • 2 paquets de melindros (galetes)

4 racions

Elaboració

Bat la crema, amb el sucre i el sucre de vainilla a punt de neu.
Barreja el quark amb el mascarpone i questes dues masses barreja a la crema.
Aixafa els melindros.
Ara posa capes en copes de servir, en primer lloc, el raïm, després la crema i pel damunt escampa les galetes.
En les copes es fan dues capes i si són allargades, en pots fer tres
Refrigera a la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3054 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: