Crema de Mascarpone amb Fruits i Merenga

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

  • 250 g de mascarpone
  • 2 dl de crema
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 60 g de merengues aixafades,

Amanida de fruites:

  • 1 kg de cítrics, per exemple, taronges i pomelos, pelats, i filetejats
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de Xarop de granadina
  • Unes fulles de verbena (revetlla) per adornar

4 racions

Elaboració

Crema:

Barreja el mascarpone fins que quedi suau.
Munta la crema amb el sucre i el sucre de vainilla fins que estigui ben rígida, agrega el mascarpone i regira amb moviments envoltants, tenint cura que no es baixi i estigui ben mesclat.
Afegeix la merenga aixafada.
Cobreix i refrigera.

Amanida de fruites:

Barreja amb cura els filets de taronges, pomelos, el sucre i el xarop de granadina.
Posa una capa de crema en copes o bols de postres i reparteix l'amanida de fruites preparada, al damunt de la crema i adorna amb unes fulles de verbena (revetlla).
Depenent de la temporada, es poden utilitzar altres fruites o baies per a l'amanida de fruita.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: