Patates amb crosta de sèsam i parmesà

Ingredients

  • 16 patates mitjanes
  • 100 g de Parmesà ratllat
  • 2 cullerades gomasio (Sèsam molt amb sal)
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebre
  • 1 gra d’all
  • 2 cullerades de mantega

4 racions

Elaboració

Cou les patates amb pell i pela en calent.
Barreja i fes una pasta amb el parmesà, el gomasio, l’oli d'oliva, l'all picat, la sal i el pebre.
Posa la mantega en una paella, deixa fondre, afegeix les patates i fregeix fins que estiguin una mica cruixents, a continuació, posa la pasta sobre de les patates i fregeix una altra vegada, gira repetidament.
Cou a foc lent fins que estiguin cruixents.
Serveix en una font per servir, acompanyant carn, peix, verdures, etc.
Per descomptat també amb tota mena d'amanides o tzatziki.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: