Postra de llet i coco per al Diumenge

Ingredients

  • Serveix en 4 bols d’un contingut d'1,5 dl
  • 5 dl de llet
  • 40 g de coco ratllat
  • 60 g de farina
  • 80 g de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 cullerada de mantega
  • Festucs per decorar

4 racions

Elaboració

Posa en un cassó, la llet, el coco, la farina, el sucre i el sucre de vainilla, bat el conjunt amb un batedor de varetes i porta a ebullició remenant constantment
Afegeix la mantega, i deixa que es fongui.
Quan hagi espessit, retira i reparteix en 4 bols, cobreix amb paper film i deixa refredar.
Un cop fret posa a la nevera, fins a l’ora de servir
Abans de servir, adorna amb festucs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2132 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: