Pesto amb les fulles de pastanagues tendres

Ingredients

  • 50 g de pinyons
  • 2 manats de fulles de pastanaga
  • 50 g de parmesà
  • 1,2 dl d'oli d'oliva
  • 3 grans d'all
  • Una mica de suc de llimona (acabat d'esprémer)

4 racions

Elaboració

En una paella calenta, torra breument els pinyons, fins que desenvolupin la seva típica aroma, després deixa refredar i posa en la liquadora, tritura i reserva.
Separa les fulles de les tiges de les pastanagues, renta bé i asseca en un escorredor d'enciam
Ratlla el formatge amb un ratllador micro pla
Posa les fulles de pastanaga a la liquadora i aboca l'oli d'oliva, d'aquesta manera tritura les fulles no gaire fines i conservaran la seva estructura
Col·loca la barreja de fulles de pastanaga amb oli en un bol, juntament amb l’all premsat, els pinyons i al final barreja bé amb el formatge parmesà.
Si el pesto no és prou salat, afegeix una mica de sal o més formatge parmesà
Afegeix una mica de suc de llimona acabat d'esprémer, per arrodonir el sabor.
Aquest pesto, servit amb pa blanc fresc, mozzarella de búfala i tomàquets secs, és una delícia!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4416 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: