Pesto de tomàquets secs amb herbes aromàticas

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Don per 2 flascons de vidre
  • 2 branquetes de farigola
  • ¼ de ram, d’alfàbrega
  • 360 grams de tomàquets secs en oli, escorreguts
  • 2 culleradetes d’oelek sambal
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades de pinyons

2 racions

Elaboració

Treu les fulles de la farigola i alfàbrega de les branques.
Tritura tot amb la resta d'ingredients fins a obtenir una pasta ben fina.
Aboca la barreja en flascons ben esbandits i calents
Cobreix al gust amb una mica d'oli dels tomàquets secs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: