Pesto d'ortiga

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 40 grams de fulles d'ortiga, rentades i assecades en paper absorbent de cuina.
  • ½ gra d'all, o mes al gust
  • 25 grams d’ametlles torrades,
  • 1,5 dl d'oli de gira-sol
  • 25 grams de formatge ratllat
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre
  • Una mica de ratlladura de llimona

1 racions

Elaboració

Tritura les fulles d’ortiga, junt amb l’all, les ametlles i l’oli
Afegeix els ingredients restants i tritura tot fins a obtenir una pasta ben fina.
Tanca hermèticament en pots de vidre i conserva a la nevera durant 2 a 4 setmanes abans del seu ús.
A continuació, utilitza ràpidament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2443 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: