Gaspatxo de pinya

Ingredients

  • ½ pebrot groc, en cubs
  • ¼ pebrot verd, en cubs
  • ½ cogombre pelat, tallat a la meitat, sense llavors, i tallat en cubs
  • ¼ d'un gra dall picat
  • ½ pinya, pelada, talla a la meitat, elimina el tronxo (¾ en trossos, i la resta en cubs petits)
  • 50 grams de pa blanc sense crosta, i a trossos
  • ¼ dl de vinagre de vi blanc
  • ½ dl d'oli d'oliva
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • Xips de verdures i patata

2 racions

Elaboració

Tritura els pebrots i tots els ingredients, inclòs fins i tot l'oli d'oliva, fins a obtenir un puré ben fi, assaona, passa a través d'un tamís i reserva a la nevera fins al moment de servir.
Serveix en plats fondos, adorna amb cubs de pinya i a part els xips de verdures i patatas.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4053 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Quina gran idea per l'estiu.

Molt bona recepta Joan!
Fernanda Bausili diu:
Llástima que no pugui menjar pebrots perqué no em senten bé, doncs és una recepta molt refrescant per a aquest estiu
Joan Corminas diu:
Amiga Fernanda:
Perquè no et vagin bé els pebrots, no has de quedar-te, sense provar el Gaspatxo de pinya.
Prova de substituir el pebrot, amb tomàquet que no sigui molt madur, sense pell ni llavors.
Jo no ho he provat, però és una idea perquè puguis degustar-lo.
Rep una forta abraçada, dan Joan.c
Fernanda Bausili diu:
Amic Joan: grácies pel consell, ja que de vegades va bé fer el comentari, ja que et donen solucions.Ho vaig provar amb tomáquet i está molt bo, fresquet
Moltes gracies

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: