Spaghetti aglio e olio mit Crevetten und Muscheln

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Knoblauchzehen
  • 1 Peperoncino
  • 1 Bund glattblättrige Petersilie
  • 500 g Spaghetti, z. B. Bavette
  • Salz
  • 4 EL Olivenöl
  • 4 Crevetten, Schale am Bauch aufgeschnitten
  • 8 Jakobsmuscheln
  • Pfeffer
  • 1 Zitrone

4 racions

Elaboració

3 Knoblauchzehen und den Peperoncino sehr fein hacken. Restliche Knoblauchzehe in feine Scheiben schneiden. Petersilie grob hacken.
Spaghetti in siedendem Salzwasser al dente kochen. Abgiessen und abtropfen lassen. Inzwischen Knoblauch und Peperoncino in wenig Öl kurz dünsten. Mit Salz würzen.
Knoblauchscheiben in wenig Öl in einer beschichteten Bratpfanne andünsten. Crevetten beigeben, beidseitig ca. 5 Minuten braten. Nach 2 Minuten die Jakobsmuscheln beigeben, alles zusammen fertig braten. Mit Salz und Pfeffer würzen.
Knoblauch-Peperoncino-Mischung und Petersilie mit den Spaghetti mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Jakobsmuscheln und Crevetten auf den Spaghetti anrichten. Zitrone aufschneiden, dazuservieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: