Spaghetti aglio e olio mit Crevetten und Muscheln

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Knoblauchzehen
  • 1 Peperoncino
  • 1 Bund glattblättrige Petersilie
  • 500 g Spaghetti, z. B. Bavette
  • Salz
  • 4 EL Olivenöl
  • 4 Crevetten, Schale am Bauch aufgeschnitten
  • 8 Jakobsmuscheln
  • Pfeffer
  • 1 Zitrone

4 racions

Elaboració

3 Knoblauchzehen und den Peperoncino sehr fein hacken. Restliche Knoblauchzehe in feine Scheiben schneiden. Petersilie grob hacken.
Spaghetti in siedendem Salzwasser al dente kochen. Abgiessen und abtropfen lassen. Inzwischen Knoblauch und Peperoncino in wenig Öl kurz dünsten. Mit Salz würzen.
Knoblauchscheiben in wenig Öl in einer beschichteten Bratpfanne andünsten. Crevetten beigeben, beidseitig ca. 5 Minuten braten. Nach 2 Minuten die Jakobsmuscheln beigeben, alles zusammen fertig braten. Mit Salz und Pfeffer würzen.
Knoblauch-Peperoncino-Mischung und Petersilie mit den Spaghetti mischen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken.
Jakobsmuscheln und Crevetten auf den Spaghetti anrichten. Zitrone aufschneiden, dazuservieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: