Pits de pollastre al curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre tallats per la meitat
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 poma
  • 1 mica de farina
  • 10 cl de crema
  • Una mica de brou
  • ½ culleradeta de curri en pols
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Fregeix els pits de pollastre en una paella gran, agrega la ceba i l'all finament picat, la poma pelada i tallada en cubs i el curri, dilueix amb una mica de brou calent, amb l'addició d'una mica de farina.
Assaona amb sal i pebre i cuina a foc lent, afegeix, una mica abans de retirar del foc, la crema.
Serveix, els pits de pollastre tallats a daus, molt calents, amb la seva salsa i arròs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!