Creps de llet de coco amb farcit de verdures
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Crep
						
						Típica de:  Suïssa
 Suïssa
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Per 8 Creps
Creps:
- 2 ous,
- 4 cullerades de farina d'arròs
- 1 dl de llet de coco
- ½ culleradeta de salsa de soja,
- ½ culleradeta d'oli de sèsam.
Farcit:
- 1 col xinesa, petita
- 3 cebes tenres
- 1 pastanaga tallada en tires fines,
- 1 cullerada d'oli,
- 1 culleradeta de gingebre picat,
- 1 cullerada de salsa de soja
- 2 cullerades de coriandre picat.
Elaboració
Creps:
Barreja be, tots els ingredients,  fins a obtenir una masa ben fina
Escalfa, lleugerament una mica d’oli de gira-sol en una paella. 
Reparteix la massa que cobreixi finament el fondo de la paella, fregeix aproximadament 1 minut, dona la volta i cuina per l’altra canto.
Repeteix, fen creps fin acaba la massa.
Farcit:
Talla a tires ben fines,  la col xinesa,  les cebes tendres,  la pastanaga, el gingebre, i el coriandre, barreja tot be i agrega, l’oli de cacahuet i la salsa de soja, un cop ben barrejat divideix en 8 porcions.
Posa els creps sobre la superfície de treball, esten a cada un, el farciment en el terç inferior, gira els extrems i enrotlla el crep.
Coloca els creps entrrollats en una cistella de vapor o bambu i cuina al vapor durant aproximadament uns 5 minuts
Es serveix amb una salsa de curri tailandès o una vinagreta de salsa de soja, oli de sèsam i salsa de Xile dolça, un plat molt gustos, preparat molt ràpid.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2251 visites.
 2251 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 30 min.
 30 min. Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Salses
 Salses Postres i dolços
 Postres i dolços

 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram