Salsa de curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Dona aproximadament 3 dl i mixt de salsa
  • 1 plàtan (aproximadament 200 grams)
  • 1 culleradeta de vinagre de fruites
  • 250 grams de formatge baix en greix (Quark)
  • Una mica de oeleksambal
  • 2 culleradetes de mel líquida
  • 1 culleradeta de gingebre acabat de ratllar,
  • 2 culleradetes de curri
  • Sal, segons sigui necessari
  • 1 cullerada de llavors de carabassa, torrades

4 racions

Elaboració

Ruixa el plàtan amb el vinagre, i tritura ben fi.
Afegeix la resta dels ingredients, barreja i assaona al gust.
Escampa les llavors de carabassa per sobre de la salsa.

Notes

Aquesta salsa és molt apropiada per acompanyar, carn de vedella, aus, marisc, verdures, patates, formatge de soja, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: