Postres de mango

Ingredients

  • 2 mangos grans ben madurs
  • 10 cl de crema ben freda
  • 50 grams de sucre
  • 2 culleradetes d'extracte de vainilla
  • 200 grams de mascarpone

4 racions

Elaboració

Talla el mango i posa els trossos en un processador d'aliments i fes un puré.
Posa la crema en un bol i bat amb una batedora elèctrica fins que la crema batuda sigui ben ferma.
Incorpora suaument el sucre i la vainilla.
Barreja la crema batuda amb el mascarpone.
En un got, posa una capa de la barreja de mascarpone, seguidament una capa de puré de mango i al final acaba amb una altra capa de crema amb mascarpone.
Refrigera i en servir decora amb unes fulles de menta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2509 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: