Cassola amb xucrut i carn picada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 cullerades d'oli
  • 600 grams de carn picada
  • Sal i pebre
  • 500 grams de xucrut
  • 1 culleradeta de llavors de coriandre
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 1 llauna de tomàquet (a trossos)
  • Sucre
  • 4 branquetes de julivert
  • 4 cullerades de crema agra

4 racions

Elaboració

Escalfa l'oli en una paella i fregeix a foc ben fort, la carn picada i assaona amb sal.
Escórrer la xucrut, afegeix a la carn i segueix cuina'n 5 minuts més a foc mitjà.
Aixafa les llavors de coriandre i junt amb el pebre vermell, passa a la paella.
Agrega els tomàquets, assaona amb sal, pebre i 1 mica de sucre i cou a foc lent cobert, durant uns 20 minuts.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges i pica les.
Serveix en els plats, el preparat de xucrut i carn picada, agrega la crema agra pel damunt i empolvora amb julivert picat ben fi.
Acompanya el plat amb unes patates fetes al vapor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1992 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: