Boles de patata

Ingredients

  • 6 patates, ceroses
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades d'herbes aromàticas, al gust

4 racions

Elaboració

Talla tantes boles de les patates com puguis, amb la cullereta parissina.
Blanqueja breument, les boles de patata amb aigua i sal.
Retira les boles fora l'aigua de cocció.
Calenta la mantega en una paella.
Ofega les boles de patata amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb les herbes.
Serveix amb un risotto, al safra, unes fulles d'ansiam, i herbes al teu gus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1513 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: