Boles de patata

Ingredients

  • 6 patates, ceroses
  • 1 cullerada de mantega
  • 2 cullerades d'herbes aromàticas, al gust

4 racions

Elaboració

Talla tantes boles de les patates com puguis, amb la cullereta parissina.
Blanqueja breument, les boles de patata amb aigua i sal.
Retira les boles fora l'aigua de cocció.
Calenta la mantega en una paella.
Ofega les boles de patata amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb les herbes.
Serveix amb un risotto, al safra, unes fulles d'ansiam, i herbes al teu gus


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1591 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: