Pits de pollastre farcits

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Farcit:

  • Oli per fregir
  • 150 grams d'espinacs, tallats grosserament
  • 150 grams de pèsols
  • ½ culleradeta de sal
  • Una mica de pebre
  • 50 grams de formatge fresc amb herbes.

Pits de pollastre:

  • 4 pits de pollastre (aproximadament de 170 grams), cadascuna tallades amb una butxaca
  • Oli per fregir
  • ½ culleradeta de sal
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Farcit:

Escalfa l'oli en una paella, afegeix els espinacs i els pèsols.
Cuina aproximadament amb vapor durant 5 minuts.
Assaona al gust, refreda i agrega el formatge fresc.

Pits de pollastre:

Omple els pits de pollastre amb 2 cullerades de farcit, i tanca amb escuradents.
Escalfa l'oli en una paella recoberta.
Fregeix els pits, amb foc fort, per ambdós costats durant uns 3 minuts.
Redueix la calor, i fregeix aproximadament 15 minuts més.
Assaona al gust i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2283 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: