Amanida de formatge i salsitxa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cervelas
- 100 grams de formatge
- 2 cebes tendres
- 100 grams de Pickles (confitats)
- 1 manat de raves
Salsa:
- 2 culleradetes de mostassa granulada
- 4 cullerades de vinagre
- 2 cullerades d'oli
- ½ culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- ½ manat de julivert
- 1 manat de cibulet
- Algunes flors comestibles, per decoració.
4 racions
Elaboració
Pela les cervelas i talla a trossos.
Talla el formatge en cubs.
Talla les cebes tendres, els confitats, cogombres i els raves a rodanxes fines.
Per la salsa, bat la mostassa i tots els ingredients, fins i junt amb el pebre.
Pica finament les herbes, i afegeix a la salsa.
Afegeix les cervelas, el formatge i totes les verdures, barreja bé i decora amb les flors comestibles.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1211 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c