Cuixes de pollastre a l’estil camperol

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de patates
  • 60 grams de cansalada viada
  • 4 cuixes de pollastre
  • Cibulet
  • Porro
  • Xile picant
  • Julivert
  • Vi blanc sec
  • Oli d'oliva
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Pela les patates, esbandeix, escorre i talla en cubs.
Pela mig porro, renta i talla a rodanxes fines.
Pica un munt de cebollí i talla la cansalada en cubs.
Col·loca les cuixes de pollastre en un plat per eixugar-les, empolvora amb el porro preparat, cebollí, cansalada, sal i pebre i marina aproximadament 1 hora.
Posa les patates trossejades i un xili picant a la safata per anar al forn, amb 2 cullerades d'oli, les cuixes de pollastre amb la marinada de verdures i cansalada, a continuació, passa al forn ja escalfat a 200 graus i cuina durant aproximadament 50 minuts, ruixa a mitjans de cocció amb una copa de vi.
Retira del forn quan estigui llest, i serveix immediatament, calent, amb tota la seva salsa, empolvorat amb fulles de julivert picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1619 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: