Canelons d’espinacs i mato

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Safata per gratinar, d'aproximadament 30 x 20 cm
  • 280 grams de tomàquet enllaunat, picat, inclòs el suc.
  • Sal i pebre

Farcit:

  • 50 grams d'espinacs congelats, picats
  • 130 grams de formatge Sbrinz o un Manxego ben curat
  • 2 ous
  • 250 grams de mató
  • La pell ratllada d'1 llima
  • Nou moscada
  • Sal, pebre
  • 12 peces de canelons
  • 50 grams d'avellanes, més o menys picades
  • 50 grams de tomàquets secs amb oli, tallats en tires fines
  • 3 cullerades de crema agra
  • 2 dl de crema
  • Sal, pebre
  • Formatge ratllat, per empolvorar.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus, a baix i a sobre
Distribueix el tomàquet picat a la safata de gratinar.
Condimenta amb sal i pebre.

Farcit:

Barreja tots els ingredients.
Posa la massa en una màniga pastissera.
Omple els canelons i col·loca un al costat de l'altre, en la safata de gratina.
Reparteix les avellanes i els tomàquets sobre els canelons.
Barreja la crema i la crema agra, condimenta al gust, i aboca sobre els canelons, empolvora amb el formatge ratllat.
Cuina al mig del forn preescalfat, durant aproximadament uns 25 minuts.
Si el farcit queda molt líquid, pots afegir una mica de pa ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1363 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: