Canelons d’espinacs i mato
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Safata per gratinar, d'aproximadament 30 x 20 cm
- 280 grams de tomàquet enllaunat, picat, inclòs el suc.
- Sal i pebre
Farcit:
- 50 grams d'espinacs congelats, picats
- 130 grams de formatge Sbrinz o un Manxego ben curat
- 2 ous
- 250 grams de mató
- La pell ratllada d'1 llima
- Nou moscada
- Sal, pebre
- 12 peces de canelons
- 50 grams d'avellanes, més o menys picades
- 50 grams de tomàquets secs amb oli, tallats en tires fines
- 3 cullerades de crema agra
- 2 dl de crema
- Sal, pebre
- Formatge ratllat, per empolvorar.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus, a baix i a sobre
Distribueix el tomàquet picat a la safata de gratinar.
Condimenta amb sal i pebre.
Farcit:
Barreja tots els ingredients.
Posa la massa en una màniga pastissera.
Omple els canelons i col·loca un al costat de l'altre, en la safata de gratina.
Reparteix les avellanes i els tomàquets sobre els canelons.
Barreja la crema i la crema agra, condimenta al gust, i aboca sobre els canelons, empolvora amb el formatge ratllat.
Cuina al mig del forn preescalfat, durant aproximadament uns 25 minuts.
Si el farcit queda molt líquid, pots afegir una mica de pa ratllat.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2919 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.