Canelons d’espinacs i mato

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Safata per gratinar, d'aproximadament 30 x 20 cm
  • 280 grams de tomàquet enllaunat, picat, inclòs el suc.
  • Sal i pebre

Farcit:

  • 50 grams d'espinacs congelats, picats
  • 130 grams de formatge Sbrinz o un Manxego ben curat
  • 2 ous
  • 250 grams de mató
  • La pell ratllada d'1 llima
  • Nou moscada
  • Sal, pebre
  • 12 peces de canelons
  • 50 grams d'avellanes, més o menys picades
  • 50 grams de tomàquets secs amb oli, tallats en tires fines
  • 3 cullerades de crema agra
  • 2 dl de crema
  • Sal, pebre
  • Formatge ratllat, per empolvorar.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus, a baix i a sobre
Distribueix el tomàquet picat a la safata de gratinar.
Condimenta amb sal i pebre.

Farcit:

Barreja tots els ingredients.
Posa la massa en una màniga pastissera.
Omple els canelons i col·loca un al costat de l'altre, en la safata de gratina.
Reparteix les avellanes i els tomàquets sobre els canelons.
Barreja la crema i la crema agra, condimenta al gust, i aboca sobre els canelons, empolvora amb el formatge ratllat.
Cuina al mig del forn preescalfat, durant aproximadament uns 25 minuts.
Si el farcit queda molt líquid, pots afegir una mica de pa ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2971 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: