Cassola de coliflor amb formatge

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de patates (cuites)
  • 1 tros de coliflor
  • 3 cebas grans
  • 4 rodanxes de pernil cuit
  • 1 sobre de salsa holandesa
  • 350 ml de brou de verdures
  • 200 grams de Gouda
  • Una mica nou moscada
  • Pebre i una mica de sal

4 racions

Elaboració

Bull la coliflor en aigua salada durant uns 8 minuts, o fins que estigui al dente (depend de la mida).
Escórre la coliflor i divideix en floretes.
Talla les patates en rodanxes i el pernil en tires fines.
Talla les cebes en anells i salta amb una mica d'oli durant uns 8 minuts.
Afegeix les cebes rostides al brou i cuini uns 5 minuts.
Ratlla el formatge.
Preescalfa el forn a 250 graus
Greixa la cassola i col·loca a capas, primer les rodanxes de patata (condimentades amb nou moscada, pebre i sal), després les tires de pernil, després la coliflor i finalment les cebes.
Aboca la salsa holandesa pel damunt i empolva amb el formatge ratllat.
Posa la cassola al forn i gratina durant uns 10 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2103 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: