Flam de crema de coco amb caramel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de sucre
  • 125 ml d'aigua
  • 375 ml de llet de coco
  • 375 ml de llet
  • 1 baina de vainilla
  • 90 grams de sucre
  • 4 ous
  • 25 grams de coco ratllat

4 racions

Elaboració

Escalfa el sucre i l'aigua en una cassola, i cuina fins que el líquid quedi daurat.
Retira immediatament de la calor i aboca en 8 bols, gira els bols perquè el caramel es difongui de manera uniforme.
Posa la llet de coco i la llet en una cassola, agrega la baina de vainilla i porta a ebullició.
Retira la beina de vainilla, i aparta la llet de la calor.
Bat els ous i el sucre fins que quedi cremós.
Deixa refredar, la llet una mica i agrega la barreja d'ous amb el sucre, i mou constantment.
Distribueix la crema en els motlles,
Col·loca en una safata de forn, omple amb aigua fins a un cm d'alçada i col·loca en el forn preescalfat.
Cuina a 160 graus durant uns 30-40 minuts.
La crema estarà a punt quan el punxis amb un ganivet i el treguis sense recobrir.
Deixa refredar els flams a la nevera.
Al moment de servir escampa el coco ratllat pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!