Espaguetis amb múrgoles i espinacs a la crema de mostassa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de múrgoles
  • 1 escalunya, picada
  • 2 cullerades de mantega
  • ½ dl de vi blanc
  • 3 dl de nata
  • 2 culleradetes de mostassa gruixuda
  • 100 grams d'espinacs joves
  • Sal, pebre
  • 500 grams d'espaguetis.

4 racions

Elaboració

Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca amb paper absorbent de cuina.
Salteja les múrgoles i escalunyes a la mantega calenta.
Aboca el vi, i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts. Agrega els espinacs, i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa de múrgoles i espinacs preparada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!