Espaguetis amb múrgoles i espinacs a la crema de mostassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de múrgoles
- 1 escalunya, picada
- 2 cullerades de mantega
- ½ dl de vi blanc
- 3 dl de nata
- 2 culleradetes de mostassa gruixuda
- 100 grams d'espinacs joves
- Sal, pebre
- 500 grams d'espaguetis.
4 racions
Elaboració
Neteja a fons les múrgoles amb aigua corrent i asseca amb paper absorbent de cuina.
Salteja les múrgoles i escalunyes a la mantega calenta.
Aboca el vi, i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema i la mostassa i cuina a foc lent durant 5 minuts. Agrega els espinacs, i assaona al gust.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente, escorre i barreja amb la salsa de múrgoles i espinacs preparada.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1286 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c