Amanida de fruites amb escuma de coco

Ingredients

  • 2 kg fruita variada (per exemple, mel, síndria, magrana, taronja, kiwi, plàtan)
  • 5 - 6 cullerades de suc de llima
  • 1 cullerada de sucre
  • 200 ml de llet
  • 200 ml de llet de coco
  • Encenalls de coco per decorar

10 racions

Elaboració

Al matí: pela les fruites.
Talla la carn en trossos petits, barreja amb suc de llima i una cullerada de sucre.
Tapa i reserva a la nevera.

Al moment de servir:

Escalfa lleugerament la llet i la llet de coco.
Escuma amb l'espumadora de llet.
Distribueix pel damunt de l'amanida de fruites.
Decora per sobre, amb encenalls de coco.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1454 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: