Risotto amb fruites i carn de pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cullerada de mantega
  • 1 ceba petita
  • 200 grams d'arròs per risotto
  • 1 fulla de llorer
  • 2 dl de suc de poma fermentat
  • ½ litre de brou vegetal
  • 350 grams de ruibarbre
  • 50 grams d'albercocs secs
  • 1 poma
  • 1 dl de crema
  • Mantega per fregir
  • 400 grams de pit de pollastre tallat en tires
  • Sal i pebre blanc acabat de moldre
  • 2 cullerades de pinyons torrats

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i trosseja finament, sofregeix amb la mantega. Afegeix l'arròs i salta breument.
Agrega la fulla de llorer, el suc de poma fermentat i el brou de verdures, deixa bullir, i cou l'arròs a foc lent durant 20 minuts, o fins que estigui al dente.
Aparta la fulla de llorer.
Pela el ruibarbre, talla en trossos de 2 cm.
Talla els albercocs secs en tires petites.
Pela la poma, talla a quarts, elimina el nucli, i talla en rodanxes fines.
Afegeix totes les fruites amb la crema, en el risotto, i cou a foc lent durant 5 minuts.
Fregeix les tires de pollastre en una mica de mantega, i condimenta amb sal i pebre.
Afegeix el pollastre i els pinyons, i mescla bé en el risotto.
Sofort seviren


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

303 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!