Pasta amb formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • 70 grams de formatge emmental ratllat
  • 400 grams de macarrons corbats
  • 1 mica de nou moscada
  • 1 mica de pebre
  • 280 ml de crema
  • 1 mica de sal
  • 170 grams de formatge de cabra (Schabziger)
  • 4 cebes

4 racions

Elaboració

Per a la pasta, primer cuina la pasta en una olla gran, amb aigua bullent amb sal durant 10 minuts o fins que estigui al dente.
Mentrestant, pela les cebes i talla en anells fins.
Arrossega la ceba en una paella, amb una mica de mantega durant uns 10 minuts o fins que quedi vidriosa.
Condimenta amb una mica de sucre i pebre.
Desglaça amb la crema i agrega el formatge emmental ratllat.
Cuina sense deixar de remenar, fins que el formatge estigui completament fos, a les hores es pot afegir el formatge de cabra.
Un cop estigui la salsa ben cremosa, condimenta amb nou moscada, pebre i sal.
A continuació, afegeix la pasta ben escorreguda a la salsa, escalfa el conjunt i serveix de seguida, amb les cebes fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

458 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
M'encanten les teves receptes de pasta, amic Joan!
Miraré de trobar el Schabziger de cabra, és un formatge verd amb espècies oi?
Moisés de Tomás Rivas diu:
Quan dius crema, és crema de llet no?
Joan Corminas diu:
Amic Moisès:
El formatge Schabziger és una especialitat del cantó de Glarus, he vist que el pots comprar en
la pàgina d'Amazon. Efectivament la crema, és la crema de llet o nata. Una forta abraçada Joan.c
Moisés de Tomás Rivas diu:
Moltes gràcies Mestre Joan pels teus aclariments. No em veig comprant un formatge per correu a l'Amazon ha ha, però aquí a Mataró (al centre) conec una bona botiga especialitzada en formatges i miraré de trobar un formatge verd, si no el Schabziger, semblant.
Rep un fort salut.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!