Risotto amb porro

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 900 ml de brou de verdures
  • 3 cullerades de mantega
  • 2 grans d'all
  • 500 grams de porros
  • 1 cullerada de farina
  • 1 mica de pebre
  • 300 grams d'arròs per risotto
  • 1 mica de sal
  • 150 grams de formatge ratllat
  • 1 ceba.

4 racions

Elaboració

Per al risotto amb porros, pela la ceba i pica finament.
Premsa els dos grans d'all i barreja amb la ceba
Salta la barreja en una paella amb 1 cullerada de mantega fins que la ceba sigui vidriosa.
Renta els porros i talla en cercles fins.
Afegeix els porros a la paella, fregeix durant uns 5 minuts abans que les verdures s'empolvoren amb farina.
Desglaça tot amb el brou, porta a ebullició i agrega l'arròs. Assaona amb sal i pebre i cou a foc lent durant uns 20 minuts, remenant de tant en tant.
Mentrestant, pelar la ceba i talla en cercles fins.
Fregeix durant uns minuts o fins que estiguin daurats en una paella amb una mica de mantega.
Finalment agrega la resta de la mantega i el formatge ratllat, remena i deixa que el formatge es fongui
Al moment de servir, decora amb els cercles de cebes fregides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!