Bròquil amb pa d’all i formatge de cabra

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 cullerades de mantega
  • 4 baguetes petites o llonguets
  • 3 grans d'all
  • 1 mica de sal marina
  • 600 grams de bròquil
  • 150 grams de formatge de cabra.

4 racions

Elaboració

Posa la mantega en un bol fins que se suavitzi.
Renta el bròquil i talla en floretes petites.
Pela les tiges i talla a trossos petits.
Bull aigua en una cassola amb sal suficient, cuina les floretes i els trossos de tija uns 10 minuts.
Després apaga el foc i col·loca les verdures en un tamís per drenar.
Pela els grans d'all i talla o premsa amb la premsa d'all.
Aixafa la mantega amb una forquilla i barreja bé, amb els alls i una mica de sal.
Talla la bagueta a la meitat longitudinalment, al centre, escampa uniformement amb mantega a l'all.
Reparteix les tiges de bròquil a la bagueta i escalfa juntament amb les floretes de bròquil sobre un paper de forn a 180 graus durant uns 6 minuts.
Treu el formatge de cabra del paquet, talla i guarneix pel damunt de les floretes de bròquil.
Serveix el panet en un plat, de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: