Pastís de carabassó, bròquil i pastanaga

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de bròcoli
  • 1 paquet de pasta brisa
  • 250 grams de pastanagues
  • 150 grams de formatge esbrinz o un formatge ben curat
  • 250 grams de carabassons.

Per la cobertura:

  • 3 ous
  • 2 grans d'all
  • 1 polsim de pebre
  • 280 grams de crema
  • 1 polsim de sal.

6 racions

Elaboració

Renta el bròquil, asseca amb paper absorbent de cuina i talla en remets petits.
Renta i talla el carabassó a cubs petits.
Pela les pastanagues i talla a cubs petits.
Cuina totes les verdures en una olla amb aigua salada, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, col·loca la massa en una forma rectangular o rodona coberta amb paper de forn, estira dos dits de pasta a les vores de la safata, a fi que la cobertura no es filtri després.
Reparteix uniformement, la meitat del formatge pel damunt de la pasta.
Escorre les verdures i distribueix sobre la massa.
Per la cobertura, bat amb un fuet els ous frescos amb la crema. Pela els grans d'all i prem amb una premsa d'alls, a la cobertura preparada.
Assaona bé amb sal i pebre i ruixa sobre les verdures.
Abans que enfornis la forma, amaneix amb el marduix, la farigola, l'estragó i la resta del formatge.
Cou al forn a 200 graus durant uns 35 minuts, o fins que la superfície del pastís tingui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

558 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!