Lasanya de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams d'espinacs
  • 250 grams de bolets
  • 1 clau
  • 1 paquet de lasanya
  • 1 mica d'oli d'oliva
  • 40 grams de formatge parmesà
  • 250 grams de mató
  • 1 polsim de sal
  • 150 grams de tomàquets pelats de llauna
  • 150 grams de puré de tomàquet
  • 1 ceba, gran

Per a la salsa beixamel:

  • 60 grams de mantega
  • 80 grams de farina
  • ½ litre de llet
  • 1 polsim de nou moscada ratllada
  • 1 polsim de sal i pebre.

6 racions

Elaboració

Pica els espinacs nets i rentats no massa fins, salta uns moments i agrega el mató, barreja bé i reserva.
Neteja els bolets i talla a làmines fines.
Escalfa la mantega per la salsa beixamel, incorpora la farina i salta breument.
Afegeix la llet tot remenant, condimenta amb sal, pebre i nou moscada i cuina a foc lent durant 15 minuts, sense deixar de remenar de tant en tant.
Pela la ceba i l'all, pica ben fi, posa a coure en una paella en oli d'oliva calent.
Afegeix els bolets i deixa coure una mica.
Agrega els tomàquets i el puré de tomàquet i deixa sofregir. Amaneix amb una mica de sal.
Cobreix la safata de coacció ben greixada amb làmines de lasanya.
Alterna amb la barreja d'espinacs, bolets i tomàquets, la salsa beixamel i les làmines de lasanya.
Finalment, escampa el formatge parmesà pel damunt
Cuina la lasanya, en el forn preescalfat a 200 graus durant uns 35 minuts.
Serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!