Crema de porro tendre

Ingredients

  • 150 ml de brou vegetal
  • 1 kg de porros
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 mica de pebre
  • 150 ml de crema
  • 1 mica de sal.

4 racions

Elaboració

Renta bé els porros i elimina només les parts que marceixen, és a dir, fes servir les parts verdes i blanques.
Talla els porros al llarg, en meitats i després talla en anelles fines d'1 cm.
Escalfa l'oli a la paella.
Afegeix els anells de porro i amb agitació constant, cuina fins que es tornin vidriosos.
Passats uns minuts, mulla amb el brou de verdures i fes coure a foc mitjà amb la paella tapada.
Passats uns deu minuts, abans que el porro hagi assolit la tendresa desitjada, afegeix la crema.
Porta novament a ebullició amb la tapa oberta i apaga el foc.
Tan aviat com la crema de porro no bulli més, amaneix-la amb sal i pebre al gust i serveix de seguida amb un tall de cansalada fregida, una llesca de bull blanc o alguna salsitxa del teu gust.

Notes

Porro com el coneixeu de casa: recepta senzilla per a les verdures d’hivern, econòmiques i tendres i que aporten el seu propi sabor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

179 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!