Espàrrecs gratinats

Ingredients

  • 200 grams de pernil (tallat a tires)
  • 500 grams d'espàrrecs (blancs)
  • 500 grams d'espàrrecs (verds)
  • 1 polsim de sal
  • 600 grams de patates (noves)
  • Una mica de greix (per la forma)

Per la cobertura:

  • 200 ml de nata
  • 4 ous
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de pebre (acabat de mòlt)
  • 1 polsim de nou moscada
  • 120 grams de formatge (ratllat, picant)

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn elèctric a 180 graus.
Neteja els espàrrecs, pela els espàrrecs blancs sencers i els verds només pela el terç inferior.
Talla els espàrrecs a trossos i blanqueja breument en aigua salada.
Pela, renta i talla les patates.
Col·loca les patates, els espàrrecs i el pernil en una safata per gratinar i barreja bé.

Per la cobertura:

En un bol, barreja tots els ingredients fins al formatge i reparteix pel damunt del gratinat.
Espolsa pel damunt, el formatge i cou al forn, durant uns 40 a 50 minuts o fins que la superfície agafi un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

271 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!