Bunyols de Bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 peça de bròquil, fem servir només els ramets bullits al dente, la tija ho descartem.
  • Massa de bunyols : 2 rovells, 1 cullerada de vinagre, 2 cullerades d'oli, 1 tassa de cervesa o aigua mineral, barrejar poc a poc tots aquests ingredients i incorporar 1 tassa i mitja de farina, 1 poc de sal i pebre, 1 culleradeta de llevat en pols i al final afegir les 2 clares batudes a punt de neu amb 1 culleradeta de sucre.

4 racions

Elaboració

seguidament anem prenent un ramet del bròquil i el passem per la massa fins que es cobreixi bé.
Després ho deixem escórrer una mica i el fregim en abundant oli calent, l'anem girant fins daurar, escorrem en paper absorbent i servim de seguida.
Amb aquesta mateixa recepta podem prepar ramets de coliflor


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: