Spaghetti amb gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti.
  • 25 gambes crues, fresques o congelades.
  • 200 grams de cloïsses petites fresques.
  • 1 decilitre d'oli d'oliva.
  • 1 gra d'all.
  • 400 grams de tomàquet natural, pelat i trossejat.
  • 1 ramet abundant de julivert tendre.
  • Sal i pebre.

5 racions

Elaboració

Renta i pela les gambes, tallar a rodanxes la meitat d'aquestes i la resta deixar-les senceres, per a adorn.
En una cassola, ofegar en oli l'all sencer i aixafat, retirar quan comenci a daurar-se.
Afegiu-hi les gambes senceres, i després les trossejades, deixar coure durant uns instants, a foc moderat.
Afegir la polpa de tomàquet trossejada i deixar coure uns 10 minuts.
Afegeix les cloïsses crues amb la seva closca, i la meitat del julivert, assaonar amb sal i pebre i deixar coure uns minuts més.
Retirar del foc i reservar.
Coure la pasta amb aigua bullint, lleugerament salada, remenant durant la cocció.
Quan estigui cuita al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir i condimentar amb la salsa reservada.
Adornar al voltant amb les gambes senceres i escampar per sobre el julivert, picat molt fi.
Servir ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2444 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: