Nasi Goreng amb pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g d'arròs
  • 1 ceba gran
  • 1 gra d'all
  • 300 g de pit de pollastre
  • 4 ous
  • Sal
  • Pebre
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de sambal oelek
  • 2 cullerades de salsa de soja dolça y salada

Elaboració

Cuina l'arròs d'acord amb les instruccions.
Pica la ceba i l'all finament i reserva.
Talla els pits de pollastre en tires fines.
Bat els ous amb sal i pebre, i fes una truite, talla (fora de la paella) a tires.
Escalfa l'oli i fregeix la ceba i l'all fins que transparentin. Afegeix la carn i cuinala durant uns 15 min.
Després assaona al gust amb sambal oelek.
Ragira l'arròs amb la carn, condimenta al gust amb salsa de soja dolça i salada.
Cuina a foc mitjà i fregeix la barreja, a la paella, fins que es dauri el conjunt.
Posa amb cura les tires de truita junt amb el conjunt en un bol i serveix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: