Pastís d'arròs de coco amb pinya

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Mantega per al motlle
  • 4 dl de llet de coco
  • 2 dl d'aigua
  • 1 mica de sal
  • 180 g d'arròs gessamí, basmati o arròs perfumat
  • 50 g de mantega
  • 100 g de nous d'anacard
  • 1 llauna de rodanxes de pinya a 340 g, escorreguts
  • 180 g de sucre de canya
  • 2 ous

6 racions

Utensilis

1 motlle rodó de 18 cm Ø

Elaboració

Forra la base del motlle amb paper d'enfornar.
Unta amb mantega tota la vorera del motlle.
Posa a bullir en una cassola la llet de coco, l’aigua i la sal. Afegeix l'arròs, posa a bullir de nou.
Apague el forn i barreja l’arròs breument.
Tapa i deixa inflar durant 10 minuts. Afegeix la mantega.
Torra en una paella antiadherent sense greix els anacards. Piquen la meitat.
Prees calfa el forn a 180 graus.
Talla les rodanxes de pinya per la meitat.
Estén la meitat en el fons del motlle i la resta de pinya talla-la en trossos petits.
Barreja bé amb l'arròs, els anacards picats, el sucre i els ous.
Col•loca sobre les rodanxes de pinya i aplana el conjunt
Cou al centre del forn durant uns 35 minuts. Retira del forn i espera que es refredi.
Amb un ganivet separa el pastís del motlle.
Aboca el pastís en un plat.
Caramel•litza la resta de sucre morena en una paella.
Afegeix la resta dels anacards, i deixa fregir breument en el caramel.
Decora el pastís amb els anacards caramel • lisats.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: