Mousse de Iogurt i Pera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2,5 dl QimiQ (Es pot substituir per 2 decilitres i mig de nata, més 6 fulles de gelatina)
  • De 50 a 75 g de sucre
  • ½ llimona, (ratlladura i suc)
  • 150 g de iogurt natural
  • 2 peres madures, nates i pelades
  • 1 cullerada de licor Williams, o al gust
  • 1,5 dl de crema, batuda

Decoració:

  • Unes rodanxes de pera
  • 1-2 cullerades de festucs picats

4 racions

Elaboració

Dissol el sucre amb la crema QimiQ fins que quedi suau.
Barreja a la crema, la ratlladura de llimona, el suc i el iogurt.
Ratlla les peres, barreja amb la preparació anterior.
Refrigera fins que la bora endureixi una mica.
Barreja bé la crema de iogurt i la de pera, afegeix al gust, el licor (Williams) de pera i barreja suau ment amb la crema batuda.
Amb aquesta barreja omple els gots o copes de postres i tapats deixa que endureixin d'1 a 2 hores.
Adorna amb les rodanxes de pera i el festucs abans de servir i serveix amb galetes de mantega o de canyella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1505 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: