Canelons de Mero i Tàperes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 800 grams de mero.
  • 10 tomàquets.
  • 1 potet de tàperes.
  • 200 grams d'olives verdes sense os.
  • 30 grams de farina.
  • 50 grams de mantega.
  • Una mica de sucre.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Prepara una salsa espessa amb la mantega, la farina i els tomàquets.
Passa-ho pel passapurè.
Posa en una cassola i afegeix el mero sense espines i tallat a daus, les tàperes, les olives picades, sucre, sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix, escampa-hi formatge i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joana M Garcés Riera diu:
Bon dia Joan;
A Mallorca al "mero", en català, li diuen Anfós.
Gracies per les teves receptes de Joana M.
Quim Lleonart diu:
Amiga Joana, en català al mero, també l'anomenem " nero". Una salutació. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: