Canelons a la "Niçoise"

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 1 quilo d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
  • 25 grams de pinyons.
  • 25 grams de panses.
  • 2 ous.
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat.
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat.
  • 1 ceba.
  • Nou moscada.
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, ofega la ceba, ben picada.
Quan estigui tova, afegeix les panses i els pinyons. Després afegeix els espinacs, els ous lleugerament batuts i el concentrat de tomàquet, s'assaona amb nou moscada i sal.
Retira la cassola del foc, incorpora el formatge parmesà i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de ceba i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: