Canelons de " fuagràs"

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 Plaques de canelons
  • 200 grams de fuagràs
  • 100 grams de pernil dolç picat
  • 50 Grams de “salsitxó” sense pell i picat
  • 50 Grams de formatge parmesà ratllat
  • 8 cullerades de nata liquida
  • 2 cullerades de tomàquet concentrat
  • 2 ous durs
  • 1 ou cru
  • sal

4 racions

Elaboració

Aixafa amb una forquilla el fuagràs, els ous durs, el pernil, el tomàquet, el salsitxó i el formatge parmesà.
Bat la llet i l'ou i afegeix la resta dels ingredients.
Farceix els canelons i cobreix-los amb salsa de xampinyons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: